Nyhet

James Arthur-konserten flyttes

James Arthur og Ask Embla oppgraderer.

Grunnet stor pågang, har James Arthurs konsert i Oslo 22. februar blitt flyttet fra John Dee til Sentrum scene. I tillegg blir det fri aldersgrense på galleriet.

Britiske James Arthur slo gjennom da han vant The X Factor i 2012. Singelen Impossible, som ble utgitt etter finalen, debuterte på 1. plass på UK Singles Chart, og har senere solgt over 1.2 millioner eksemplarer i Storbritannia, og 2.5 millioner totalt. Nå er han aktuell med sitt selvtitulerte debutalbum. Albumet inneholder en rekke spennende samarbeid, blant annet med Emeli Sandé og produsenten Salaam Remi, som tidligere har jobbet med artister som Nas, Amy Winehouse og Miguel.

Norske Ask Embla varmer opp for James Arthur på Sentrum Scene. Ask Embla består av norske Ina Wroldsen Ellwood og svensk-islandske Arnthor Birgisson. De er begge låtskrivere og produsenter, som sammen og hver for seg har jobbet med noen av verdens største artister. I 2013 var deres debutalbum, Northern Lights, det aller mest populære norske albumet på WiMP. Musikken er preget av personlige tekster og arrangementer, hvor Ina og Arnthors nordiske opphav kommer tydelig til uttrykk. Den har mange elementer i seg; folkemusikk, hymne, electropop og club, for å nevne noen. Ask Embla hadde en fantastisk opptreden på Spellemann-showet på lørdag.

ANNONCE