Nyhet

Folken sier "Fuck art" igjen på lørdag

Fuck Art, Let's Dance går av stabelen på Studentersamfunnet Folken i Stavanger på lørdag.

Numusic og Nuart arrangerer for femte gang klubbkonseptet Fuck Art, Let's Dance, en populær årlig begivenhet i Stavanger.

Førstkommende lørdag, altså 18. januar, fra kl 22.00 til 03.30 braker det løs på Studentersamfunnet Folken. Lindstrøm, Torgny, Jazzface, DJ Martyn Reed og britiske VJ Lupo er klare for en helaften, både for de som skal og de som ikke skal på Spellemann.

Etter fire utsolgte klubbarrangementer med over 2500 solgte billetter totalt, er FALD kommet for å bli. Konseptet startet i fjor, da elektronikafestivalen Numusic fikk vite at Spellemann skulle flyttes til Stavanger. Idéen var å lage et lavterskeltilbud til undergrunnen av musikk-Norge, som da ble Fuck Art, Let's Dance Pt. 3 på Tou Scene. Arrangementet, som ble gjestet av artister og DJs som Ost&Kjex og fjorårets spellemannsvinner i kategorien elektronika/dance, Lindstrøm, ble utsolgt god tid i forveien. 


Festivalmanager Espen Yung Svendsen presiserer at FALD verken var ment som en protest eller negativ vinkling mot Spellemann, til tross for at det ble oppfattet sånn i lokalpressen. Dette spesielt fordi Numusic opprinnelig ønsket å samarbeide om et afterparty for prisutdelingen, med spellemannsarrangørene Dynamo Eyeworks.

ANNONCE