Nyhet

Carl Barât rekrutterer nytt band

— Jeg ønsker ikke lenger å være soloartist, sier den tidligere The Libertines-frontmannen.

Carl Barât (bildet) er lei av å være soloartist, og ser seg om etter et nytt band, ifølge NME. Den tidligere The Libertines- og Dirty Pretty Things-vokalisten slapp sin selvtitulerte solodebut i slutten av 2010, og sier også han har spilt inn en ny plate. Denne vil han derimot ikke gi ut før han har skaffet seg et nytt band.

— Jeg ønsker ikke lenger å være soloartist, jeg vil danne et nytt band, og jeg vil gjøre det så fort som mulig. Jeg har spilt inn et album jeg er stolt over, men jeg har jobbet for hardt til at jeg bare kan slippe det. Låtene er fantastiske, så jeg ønsker ikke å bare hente inn noen gode studiomusikere for så å dra på turné. Jeg vil ha tilbake gjengmentaliteten, sa Barât i et intervju med det britiske musikkmagasinet denne helgen.

Låtskriveren la også til at han vil legge ut kontaktinformasjon på sin hjemmeside og prøve ut musikere i tiden fremover. Han ser først og fremst etter bassist, gitarist og trommis og sier at han ønsker å jobbe med kule og kreative musikere.

Så her er det med andre ord bare å ta kontakt om man skulle ha en musiker i magen.

Barâts tidligerekollega Pete Doherty kjører i midlertid på med både bandkarriere og solokarriere. Sent i fjor høst slapp Babyshambles sin tredje ordinære studioplate, Sequel To The Prequel, og for under to uker siden kom nyheten om at Doherty jobber med en oppfølger til sin solodebut fra 2009.

ANNONCE