Nyhet

Broken Social Scenes Kevin Drew med ny soloskive

Den canadiske indiehelten slipper sin andre soloskive Darlings om et par måneder.

En av de to frontfigurene i det svært mangehodede indiekollektivet Broken Social Scene, Kevin Drew, har annonsert et nytt soloalbum. Den kommende skiva, som følger opp solodebuten Spirit If fra 2007, har fått navnet Darlings og slippes allerede 18. mars via Broken Social Scenes eget plateselskap Arts & Crafts.

I samme slengen har indiehelten avslørt albumets første sang, med den Drew-typiske tittelen Good Sex (som for gamle fans kanskje vil vekke varme minner om Broken Social Scene-sangtitler som Death Cock, Me and My Hand og HandJobs For The Holidays). Du kan høre sporet med en gang om du blar litt ned.

Darlings inneholder bidrag fra en gjeng gode, gamle Drew-venner, inkludert Charles Spearin og Ohad Benchetrit (Do Make Say Think, Broken Social Scene), Dean Stone (Apostle of Hustle) og Dave Hamelin (The Stills).


Om albumet sier Drew selv:

– Denne skiva er en feiring av minner. Den handler om hvordan kjærlighet og sex bygges opp og bryter sammen, både i mitt eget liv og i samfunnet.

En av forholdene han selv har opplevd blomstre opp og falle sammen igjen er det til hans mangeårige kjæreste og bandkollega Feist. Hele indie-Canadas favorittpar gikk hver sine veier omtrent samtidig som Broken Social Scene ble lagt på is i 2011. I fjor fant likevel nesten hele kollektivet sammen igjen til noen få eksklusive opptredener, og Drew og Feist sang til og med noen duetter på utvalgte konserter i Nord-Amerika.


Her er låtlisten til Darlings:

01 Body Butter
02 Good Sex
03 It's Cool
04 Mexican Aftershow Party
05 You Gotta Feel It
06 First in Line
07 Bullshit Ballad
08 My God
09 You in Your Were
10 You Got Caught
11 And That's All I Know 


ANNONCE