Nyhet

Bendik og Kaja Gunnufsen på turné

Besøker 12 byer i Norge.

Bendik og Kaja Gunnufsen begir seg ut på turné i mars. Sammen skal de besøke de fleste store byene i Norge. Turneen består av 12 stopp.

Bendik slipper den nye singelen, Slippe, 7. februar. Trioen ser frem til fremføre musikken rundt om i Norge.

- Konserter er det stedet der jeg møter de som har hørt og ikke hørt musikken min i det virkelige liv. Det har blitt utrolig viktig for meg å spille konserter og vise frem det vi har, for energien vår er altfor vanskelig å vise på innspillinger, forteller frontfigur Silje Halstensen.


Kaja Gunnufsen slipper debutplaten, Faen Kaja, 7. mars gjennom Brilliance Records. Tidligere denne måneden ble albumcoveret sensurert på Facebook, noe du kan lese om her. Kaja Gunnufsen tror musikken sin og Bendik sin passer bra sammen, og at de vil tilføye hverandre noe positivt.

- Jeg ser frem til å spille for et nytt publikum rundt i landet, selv om jeg gruer meg til å spille synth for første gang. 

Ved hjelp av Local Heroes, som jobber for å sette livespotlighten på ferske og fremadstormende, norske band, vil Bendik og Kaja Gunnufsen velge ut lokale band fra de 12 byene på turnéen til å varme opp for dem.


- Både Bendik og Kaja Gunnufsen befinner seg i ekspressfila på vei frem i norsk musikkliv, og det er en fryd å få følge dem videre på ferden opp og frem, sier prosjektleder for Local Heroes, Julia Pettersen.

Bendik og Kaja Gunnufsen besøker disse byene i mars:

06. mars: JohnDee, Oslo*
07. mars: Rokken, Volda
08. mars: Samfundet, Trondheim
13. mars: Hulen, Bergen
14. mars: TouScene, Stavanger
15. mars: Total, Tønsberg
20. mars: Martins, Lillestrøm
21. mars: Musikkflekken, Sandvika
22. mars: Tivolikjelleren, Moss
27. mars: Sinus, Bodø
28. mars: Trashpop, Kristiansand
29. mars: UnionScene, Drammen
10. april: Parkteatret, Oslo (Slippfest for Faen Kaja)


*Bendik & Anana

 

ANNONCE