Nyhet

Adele setter salgsrekorder - igjen og igjen!

Tre år etter at den først ble sluppet, fortsetter 21 å slå alle rekorder.

Adele slapp sin andreplate, 21, for nesten tre år siden og ikke bare ble albumet det mestselgende i USA både i 2011 og i 2012, nå er det også klart at den britiske sangerinnen har slått enda en rekort. 21 er nemlig det første albumet som har solgt i over 3 millioner kopier digitalt, melder Rolling Stone i dag.

Etter den fenomenale albumutgivelsen i 2011 har sangerinnen blant annet vunnet en Oscar for James Bond-låten Skyfall, og det har også versert rykter om at hun kommer til å bevege seg mer inn i filmens verden fremover. I høst kom nyheten om at hun vurderte å takke ja til rollen som den ikoniske artisten Dusty Springfield i en ny film om hennes liv.

En pause fra rampelyset har det likevel blitt for Adele etter at hun fikk sin første sønn høsten 2012. Under et intervju i forbindelse med fjorårets Grammy-utdeling, hvor hun plukket opp en pris for beste solofremføring for låten Set Fire To The Rain, sa hun at hun så smått var begynt å tenke på et nytt album, men at det var mest vuggesanger det gikk i for tiden.


ANNONCE