Nyhet

Will Ferrell og RHCPs Chad Smith møtes til trommeduell

Ferrell foreslår at duellen skal finne sted på et offentlig bibliotek.

Forrige uke satt komiker og skuespiller Will Ferrell lys på den forbløffende likheten mellom han selv og Chad Smith fra Red Hot Chili Peppers. Og ja, de ligner virkelig på hverandre i utseendet – men om de er like gode på trommer gjenstår derimot å se. Som respons på Ferrells utsagn om likheten, utfordret nemlig den anerkjente trommisen til en musikalsk duell.

Ferrell kom ikke med noen umibbelbar respons på utfordringen - det er mulig at prestasjonsangsten krevde litt betenkningstid, men til slutt var kompromisset klart: han stiller til duell kun hvis de samler inn en spenstig sum til et viktig veldedig formål.

Pengene skal, etter Ferrells ønske, gis til arbeid rundt forebygging av kreft.


- Hei Chad. Will Ferrell her. Jeg så videoen din og jeg aksepterer herved invitasjonen til en trommeduell på én betingelse: hvis vi kan samle inn 300,000 dollar til Cancer For College. Vi kan enten gjennomføre duellen under en Red Hot Chili Peppers-konsert, eller på et offentlig bibliotek. Du bestemmer!, lyder svaret fra Ferrell.

Flere andre musikere er også ivrige på pengeinnsamlingen til veldedige formål om dagen. U2 samlet nylig inn 300 millioner dollar til The Global Fund, som jobber med å bekjempe aids, tuberkulose og malaria. Les mer om det her.

Red Hot Chili Peppers opptrådte nylig som en del av Bruno Mars' pauseshow under det årlige sportsarrangementet Super Bowl i USA. Dette kan du lese mer om her. Det er i ettertid blitt kjent at også instrumentene de brukte under denne opptredenen vil auksjoneres bort til inntekt for en god sak.


ANNONCE