Nyhet

Wilco-sjef Jeff Tweedy gjester populær komiserie

Tweedy gestalter rollen som avdanket sanger i sjette sesong av Parks and Recreation.

Det amerikanske bandet Wilco (bildet) var sist aktuelle med The Whole Love i 2011, men det betyr selvsagt ikke at låtskriver og vokalist, Jeff Tweedy, hviler på sine laurbær. I tillegg til å ha produsert to flotte album for Mavis Staples de siste årene, kan det nå kanskje vise seg at Tweedy også har gode evner som skuespiller.

Innen kort tid dukker han nemlig opp i rollen som den avdankede sangeren i det fiktive bandet Land Ho, i sjette sesong av den populære NBC-serien Parks and Recreation, melder Entertainment Weekly.

Land Ho skal ha vært 'veldig populære for veldig lenge siden' i delstaten Indiana, hvor serien utspiller seg, ifølge seriens produsent Michael Schur.

Nettstedet melder også at episoden, som går på lufta i USA i løpet av våren, omhandler hvordan karakterene Leslie og Andy, spilt av Amy Poehler og Chris Pratt, prøver å lure en motvillig Tweedy til å gjenforene det gamle bandet sitt, og gjøre en konsert i den fiktive Indiana-byen Pawnee.

I fjor sommer dukket for øvrig skuespiller Nick Offerman, som spiller Ron Swanson i serien, opp i en musikkvideo for punkbandet Fidlar.

Se videoen her (NSFW):

ANNONCE