Nyhet

Vær support for Bendik & Kaja Gunnufsen!

Dynamittduo drar på norgesturne i mars - og du kan dele scene med dem.

Bendik og Kaja Gunnufsen begir seg ut på turné i mars. Sammen skal de besøke de fleste store byene i Norge, og du kan være support for denne killer-comboen! 

Local Heroes gir lokale band mulighet til å spille oppvarmingskonsert for mer etablerte navn (tidlifegere headlinere er blant annet Rumble in Rhodos og Kaizers) ved deres neste besøk på en lokal scene. Band som ønsker å delta i prosjektet melder seg på via applikasjonen localheroes.no, før fansen stemmer frem sine favoritter og hovednavnet til slutt selv velger seg et oppvarmingsband blant dem som har generert flest publikumsstemmer i hver by. 

- Konserter er det stedet der jeg møter de som har hørt og ikke hørt musikken min i det virkelige liv. Det har blitt utrolig viktig for meg å spille konserter og vise frem det vi har, for energien vår er altfor vanskelig å vise på innspillinger, forteller Bendiks frontfigur Silje Halstensen.

Kaja Gunnufsen er en av årets mest spennende debutanter, og har allerede vakt oppsikt med et debutalbum som ble sensurert av Facebook. Sammen med Bendik er dette en rakker av en konsertduo, som kommer til å trekke folk over hele landet - not to be missed!

Keen på å ta del? Meld på bandet ditt, eller stem frem din favoritt på localheroes.no.

ANNONCE