Nyhet

Trent Reznor: — Totalt bortkastet tid

Stridsøksa heves på nytt etter at Trent Reznor nok en gang har slengt med leppa mot Grammy-awards.

Striden i etterkant av årets Grammy-awards, som gikk av stabelen i slutten av januar, har blusset opp på ny. Det hele startet med at Grammys sjefsprodusent, Ken Ehrlich, sa unnskyld til Trent Reznor (bildet), etter at Nine Inch Nails-frontmannen bitchet på Twitter om at opptreden hans med Queens of the Stone Age, Fleetwood Macs Lindsey Buckingham og Dave Grohl ble forkortet. Se hva Reznor tvitret her.

Nå slenger Reznor nok en gang med leppa ved å uttale at han synes sin nylige opptreden på Grammy-awards var 'totalt sløsing med tid'. Opptredenen var den avsluttende delen av showet og ble derfor etterhvert avbrutt at rulleteksten og reklamepause. Dette skal ha fått den kjente vokalisten til å se rødt - og han ser altså i ettertid på hele opptredenen som totalt bortkastet. Den fem minutter lange seansen på scenen ble kuttet da det var cirka et halvminutt igjen.

Trent skal ha brukt god tid med avgjørelsen om han i det hele tatt ønsket å opptre under Grammy Awards. Nå uttaler han at han aldri vil ta del i produksjonen igjen.


— Men på den andre siden; om vi ikke hadde gjort det hadde jeg blitt gående og tenke 'Vel, hva ville skjedd om vi hadde gjort det?'. Så jeg angrer ikke på at vi gjorde det, men vil jeg noensinne – i hvilken som helst situasjon – i det hele tatt vurdere det igjen? Absolutt ikke, har Trent uttalt.

I tillegg til å ergre seg over Grammy, har Trent brukt store deler av januar på et nytt prosjekt i samarbeid med regissøren David Fincher. De to har tidligere samarbedet om soundtracken til The Girl With The Dragon Tattoo - den amerikanske filmatiseringen av den kjente Stieg Larsson-triologien om Lisbeth Salander. Samarbeidet var vellykket - og nå står filmen Gone Girl for tur.

— Det er alltid sånn at det første arbeidet vi gjør på en film er alt annet enn tradisjonell komponering; vi bestemmer hvilke instrumenter som skal brukes og hvilken type kraft man skal dykke inn i. Skal det være organisk? Er det mer elektronisk? Dette soundtracket vil nok både bli mykt og støyete, avslørte han.


ANNONCE