Nyhet

Tegan and Sara gjør Lego-låt

Indiepopduoen har laget Lego-sang i samarbeid med Lonely Island. Hør den her!

Tvillingsøsterduoen Tegan and Sara er kjent for låter som Closer og Walking With a Ghost, og har blant annet vært på turné med storheter som Neil Young, Rufus Wainwright, Ryan Adams, The Pretenders, The Killers, Bryan Adams og Weezer. Nå har de også bidratt på en låt til den nye animasjonsfilmen The Lego Movie.

Det var ingen ringere enn komiker- og musikkgruppa Lonely Island som ønsket å ha Tegan and Sara med på låta. Den ene halvdelen av duoen, Tegan Quin, husker at reaksjonen deres var 'Lego, kult!' og utfallet ble Everything Is Awesome.

Det helhetlige soundtracket til filmen er laget av Devo-frontmann Mark Mothersbaugh. Det ble tidligere i dag kjent at Devo-gitaristen Bob Casale er død. Les mer om det her.


Lego-låta til Tegan and Sara og Lonely Island debuterte som nummer 11 på Billboards Dance/Elektronika-liste, og Tegan mimrer tilbake til innspillingen som en morsom sekvens. Og de var absolutt ikke sikre på at låten de spilte inn faktisk ville komme til å bli brukt i The Lego Movie.

- Jeg synes vi gjorde en grusom jobb. Teknikeren vår sa at det hørtes ut som vi skrek og det var egentlig det jeg gjorde. Vi trodde aldri verden vi ville få den, så vi ble veldig glade da vi hørte at versjonen vår kom med i rulleteksten. Og jeg elsker Lonely Island, så jeg var veldig gira for at de plukket ut oss, har Tegan sagt til Rolling Stone.

På spørsmål om hvordan det var å skulle synge ordet 'fantastisk' gjentatte ganger og i tillegg formidle følelsen på samme tid, svarte Tegan følgende:


- Den eneste vokalforslaget de gjorde var at vi skulle synge den med så mye engasjement og jubel som overhodet mulig. Selv om filmen ender på en slags merkelig måte, er teksten veldig 'selv om ting går dårlig, er jeg fortsatt spent og jeg er fortsatt glad' og jeg elsker det!

Hør låta her:


 

ANNONCE