Nyhet

Se ny musikkvideo fra Foster The People

Bandet tar en organisk vending med den kommende skiva.

Det amerikanske indiepop-bandet Foster the People, som fikk braksuksess over natten med låta Pumped Up Kicks i 2011, er aktuelle med ny musikkvideo. De har tidligere uttalt at oppfølgeren til debutalbumet Torches ikke kommer til å være det albumet folk vil forvente.

Siden sist har nemlig frontfigur Mark Foster debutert på lerretet med filmmusikk til filmen Little Boy, som har Tom Wilkins og Emily Watson i hovedrollene. Arbeidet med filmen har riktignok ikke hatt noen direkte effekt på resultatet av den kommende oppfølgeren til debutskiva. Foster er derimot ikke i tvil om at arbeidet med film vil ha stor innflytelse på andre kommende utgivelser fra bandet.

- Jeg tror filmen kommer til å påvirke vårt tredje album, fordi den brakte meg tilbake til klassisk musikk, som er det jeg vokste opp til. Jeg har tenkt mye på det tredje albumet, selv om det andre ikke engang er ute ennå, noe som virkelig er morsomt å si høyt. Jeg tror det tredje albumet kommer til å bli mye mer orkestralt, har han uttalt til Rolling Stone.

Og skal vi tro frontfiguren rett, vil vi faktisk aldri få oppleve to album i sjangermessig samme gate fra det amerikanske bandet.

- Jeg er alltid sånn. Når jeg skriver noe, prøver jeg aldri å skrive den samme stilen igjen, fordi jeg er veldig musikalsk schizofren. For det kommende albumet ønsket jeg å gjøre noe mer organisk og menneskelig, fordi det første albumet var så elektronisk og syntetisk - på en kul måte.

Se musikkvideoen til Coming of Age, fra det kommende albumet (ja, det organiske og menneskelige, ikke det orkestrale) her:

ANNONCE