Nyhet

Sam Smith i duett med Taylor Swift

+ Flea forsvarer RHCPs opptreden på Super Bowl, The Beatles får minneplankett, Miley covrer Arctic Monkeys og mye mye mer.

PopNytt 5. februar:

Årets nye store navn i Storbritannia, Sam Smith (bildet), dukket opp på scenen da Taylor Swift spilte i London nylig. Sammen gjorde de en duett av Smiths ferske singel, Money On My Mind. Se opptredenen her:


Red Hot Chili Peppers gjorde også en gjesteopptreden, i noe større format, under helgas Super Bowl. Det amerikanske bandet har i midlertid fått mye kritikk etter at det har kommet frem at instrumentene deres ikke var plugget i forsterkerne, og at det kun var frontmann Anthony Kiedis som faktisk sang live. Nå har bassist Flea kommet med en uttalelse der han forsvarer bruken av playback:

— Det var som å spille inn en musikkvideo foran millioner av mennesker, bare med live-vokal og kun én sjanse til å rocke, sa den erfarne bassisten.

I forbindelse med at det er femti år siden The Beatles landet på JFK-flyplassen i New York for å gjøre sin første opptreden på Ed Sullivan Show, har lokale myndigheter bestemt seg for å markere begivenheten ved å sette opp en egen minneplankett på flyplassen. Dette var bandets første besøk i USA, melder Rolling Stone.


I går kveld ble det lekket et lydklipp fra Miley Cyrus' MTV Unplugged-show, hvor den unge superstjernen covret Arctic Monkeys' Why'd You Only Call Me When You're High? Lydklippet ble dessverre raskt fjernet fra YouTube, men kan høres over hos Stereogum.

Ke$ha har sett seg nødt til å utsette en rekke konserter i USA for å kunne fortsette behandlingen for spiseforstyrrelser, melder Billboard.

Den Pstereo-aktuelle rapperen Action Bronson fyrte seg opp en joint under en konsert i Portland, og dyttet en scenevakt da denne forsøkte å sette en stopper for nytelsen av de ulovlige substansene. Rapperen er kjent for å være noe eksentrisk, og har tidligere delt ut både cannabis, Gucci-sko og mat til fansen under tidligere konserter. Se opptrinnet her.


Pharrell fikk i går en unnskyldning fra Franz Ferdinand-frontmann Alex Kasparos etter plagiatbeskyldninger, og i dag er det klar at sangeren skal fremføre låten Happy under Oscar-utdelingen i neste måned, melder Hollywood Reporter.

ANNONCE