Nyhet

Pharrell og U2 spiller på årets Oscar-utdeling

Begge er også nominert i samme kategori.

Nå er det klart at U2 og Pharrell skal opptre under årets Oscar-utdeling. Det prestisjefylte showet går av stabelen 2. mars. 

U2 er aktuelle med nytt album, som spås å komme ut til sommeren. I går kunne man se deres nye musikkvideo for låta Invisible, som også hadde en moralsk baktanke. Låta ble nemlig lagt ut gratis på iTunes de første 36 timene og for hver nedlastning i løpet av disse timene donerte Bank of Amerika og organisasjonen (RED) 1 dollar til The Global Fund. Det hele endte med at det ble gitt over 3 millioner dollar til det gode formålet.

Les mer om dette her.


Det irske rockebandet skal spille Ordinary Love, som også er blant de nominerte i kategorien Årets beste sang. Den medvirker nemlig på filmen Mandela: Long Walk to Freedom. Det er ikke første gang U2 er nominert til en Oscar – sist gang var i 2002 med låta The Hands That Built America, hentet fra filmen Gangs of New York.

Også den amerikanske rapperen Pharrell Williams er bekreftet til å opptre under årets show med låta Happy. Den er medvirkende i animasjonsfilmen Despicable Me 2. Låta er også i posisjon til å kunne bli Årets beste sang.

De øvrige nominerte i kategorien er Let it Fo fra Disney-filmen Frozen, Alone Not Yet Alone fra filmen med samme navn og The Moon Song fra Spike Jonze-filmen Her.


ANNONCE