Nyhet

Ny Lana-låt lekket

Behind Closed Doors gir en indikasjon på hvordan Lana Del Rey lyder på det kommende albumet.

Det råder høye forventninger rundt Lana Del Reys kommende album Ultraviolence. Complex Music har blant annet kåret det til å være blant de albumene det knyttest størst forventninger til i 2014.

Sett bort fra selve tittelen på albumet, har det ikke vært mange avsløringer rundt den kommende utgivelsen. Lana greide likevel å avsløre albumets lanseringsdato, via en forsnakkelse overfor en fan. Les mer om det her.

Nettet florerer riktignok av lekket materiale fra det nye albumet og det er enda for tidlig å si om Behind Closed Doors føyer seg inn i rekken som nok en demo. Uansett representerer den en smakebit på hvordan det nye materialet til Lana Del Rey etter sigende vil lyde. Artisten har tidligere uttalt at Ultraviolence vil representere en ny musikalsk vending for den kvinnelige sangfuglen.

— Jeg ønsker å visuelt lukke kapitlene rundt Born To Die og Paradise før jeg slipper den nye skiva, har Lana sagt.

Uttalelsen kom i forbinelde med slippet av den 27 minutter lange kortfilmen Tropico. Filmen fungerer som en slags utvidet musikkvideo, som har blitt trukket frem som en smule merkelig og til tider svært vanskelig å tolke. NME har blant annet vært ute og kåret de fem rareste øyeblikkene i løpet av den omdiskuterte kortfilmen.

Lana oppnådde stor suksess med sitt første album Born To Die. Skal vi tro hennes egne ord, vil den kommende skiva være desto bedre enn debuten.

— Det er så bra at det får meg til å glemme den første skiva. Jeg har rett og slett forelsket meg i det!

Hør Behind Closed Doors her:

ANNONCE