Nyhet

Kylie Minogue gir produsenten skylden for alt sex-fokuset

Popstjernen slår til med låttitler som Sexy Love, Sexercize og Les Sex på det kommende tolvte albumet, men er selv uskyldig.

Kylie Minogues neste skive Kiss Me Once, som kommer ut i mars, har allerede fått en del oppmerksomhet for sine ublyge sangtitler. Kanskje ikke så rart når man blant låtene finner både Sexy Love, Sexercize og Les Sex. Intet mindre.

I et intervju med Spotify legger den autralske popstjernen nå all skylden på sin produsent Sia, som visstnok skal ha gått aktivt til verks med å fylle skiva med "erotiske spor". Men fortsatt var det tydeligvis en drøm å jobbe sammen med, for all del:

Sia er produsent sammen med meg, som er utrolig, og en liten drøm som går i oppfyllelse. På et stadie hadde vi utallige sanger klare til skiva, og så sa hun "vi trenger noe sex her … vi trenger en hot sang. Før jeg visste ordet av det hadde vi Sexy Love, Sexercize og Les Sex!


Stakkars Kylie, ting kan lett spinne ut av kontroll på den måten. Som uskyldig 45-åring med bare drøye tre tiår i popbransjen kan man lett bli sexifisert opp som bare det av apparet rundt seg om man ikke passer opp.

I januar 2013 skilte Kylie Minogue lag med sin Manager Terry Blamey, som hun hadde jobbet med helt siden starten, og måneden etter kom nyheten om at hun hadde signert til Jay-Zs management-byrå Roc Nation. Siden har hun medvirket i både den britiske og den australske utgaven av The Voice, og klargjort sitt tolvte album Kiss Me Once

ANNONCE