Nyhet

— Jeg tror showet mitt er lærerikt for barn

Miley Cyrus er klar for sin Bangerz-turné og håper du lar barna dine få en lærerik opplevelse på en av hennes konserter.

Det har stormet godt rundt frøkna det siste året, intet mindre etter at hun i oktober slapp albumet Bangerz – som et definitivt brudd på det tidligere Disney-samarbeidet. Nå skal Miley Cyrus ut på turné og tar også turen innom Norge i mai.

Og om du ikke allerede har forutsett det, er det herved påstått at turnéen kan anses som lærerik for barn. Dette gjelder i det minste om vi skal tro Mileys egne ord.

— De kommer til å bli utsatt for kunst folk flest ikke vet om, sier hun i et nytt intervju.

Dette kommer kun en dag etter at sangeren postet et bilde av seg selv ridende på en forstørret pølse hengende i løse luften. 

— Selv om foreldre sannsynligvis ikke tror på dette, tror jeg showet mitt er lærerikt for barn. Dette er kunst som er ukjent for de fleste. Spesielt småsteder, hvor man ikke har tilgang på denne type kunst til daglig, vil kunne dra nytte av showet mitt, påstår hun.

Cyrus planlegger dessuten å gi fansen gratis varer på hennes kommende konserter og legger til at hun ønsker å slippe elementer i hodene til publikum.

Vi vil minne om at vi ikke kan gå god for at den omstridte artisten sine påstander nødvendigvis stemmer.

Les anmeldelsen vår av Bangerz her.

ANNONCE