Nyhet

Idrettsverdenens mest grusomme hits

I disse OL-tider kårer vi de verste utfallene av idrettsstjerner forvillet inn i musikkens verden. Advarsel: dette er ekstremt kleine saker.

De fleste av oss er godt plantet i OL-bobla om dagen. Og vinterlekene i Russland har allerede bydd på t.A.T.u., russiske politikor som tolker Daft Punk og en protestvideo fra vår egen Annie. Mens vi følger med på idrettsstjerner som puster og peser seg gjennom løypene i Sotsji, har vi tatt et tilbakeblikk på noen av de verste hits-ene tidligere idrettsstjerner har greid å diske opp med. 

Ta en titt og få konstatert en gang for alle hvorfor idrett er idrett, og musikk er musikk. Og de verdenene bør ikke forenes. For enhver pris.

Gazza – Geordie Boys


Den tidligere fotballproffen Paul Gascoigne, også kjent under kallenavnet Gazza, serverte i 1990 denne noe merkelige låta, som satt både startskudd og en svær tykk strek for en lite lysende karriere som rapper. Se videoen om du orker, men du er herved advart: Gazza er halvnaken. Og han danser.

Carl Lewis – Break It Up


Den tidligere friidrettsutøveren Carl Lewis fikk i 1987 for seg at han like godt skulle slippe et helt album. Låta Break It Up representerer et lite utdrag fra utfallet, og med fraser som "let's all work together, you can't win on your own" setter han standarden i beste idrettsånd - i tillegg kun iført tidenes minste badedrakt (?) og med noen obligatoriske babes med leggvarmere i bakgrunnen. Moralen er enkelt og greit at verden blir et bedre sted om vi trener mer. Takk for tipset.

Alexi Lalas – Crash


Den skjeggete fotballspilleren Alexi Lalas gjorde en helt innafor cover av The Primitives superhit Crash. Selv om låta i grunn ikke er blant de verst tenkelige, er det fortsatt uvisst hva i huleste som var poenget. Om det var noe poeng?

 

Oscar De La Hoya – Run To Me


Okei, denne er bra. Dagene hvor man tenkte at boksere er tøffe, staute karer tok definitivt brått slutt da denne låta så dagens lys. Den tidligere proffbokseren Oscar De La Hoya serverer en søtsuppe av en røre, som fikk selv Enrique Inglesias til å skjelve i knærne.

The Players – This Is For Real


Det var umulig å komme forbi våre helt egne Freddy Dos Santos, Morten Gamst Pedersen, Kristofer Hæstad, Raymond Kvisvik og Øyvind Svenning – og deres svar på forrige tiår sitt boyband-hysteri. The Players ble i ettertid hevdet å være en parodi. Men vær ikke for sikker.

Har du flere? Tips oss gjerne i kommentarfeltet!


ANNONCE