Nyhet

Beyoncé i remixbonanza

+ Beck jobber med Pharrell, Miley-turnéen er i gang, og mye mye mer.

PopNytt 17. februar:

I løpet av helgen slapp Kanye West løs sin remix av Beyoncé (bildet) sin hitsingel Drunk In Love på verden. Med nye og poetiske tekstlinjer som You will never need another lover / cause you're a MILF / and I'm a motherfucker og I impregnated your mouth, girl, that's when I knew you could be my spouse, girl, tilfører han låten nye, ehm, dimensjoner... Hør remixen her.

Men det var ikke bare Kanye som var i Beyoncé-humør denne helgen. The Weeknd, som varmer opp for Drake i Oslo Spektrum neste måned, slapp også en remixet utgave av låten i går kveld. Hør den versjonen her:

Beck slipper sitt neste album, Morning Phase i slutten av måneden, men han har tidligere sagt at han har jobbet parallelt med to nye album. I et intervju med Billboard denne helgen avslørte han at Pharrell har vært med i studio, sammen med flere 'store profiler'. Resultatet kan mest sannsynlig høres i løpet av året.


Miley Cyrus åpnet sin mye omtalte Bangerz-turné i Vancouver, Canada, denne helgen. Rolling Stones Denise Sheppard var på plass og kunne blant annet rapportere om en vokalist i toppform, coverlåter av Dolly Parton og Outkast + riding på en gigantisk hot dog. Cyrus besøker Telenor Arena i mai.


Lørdag kveld spilte Bruce Springsteen & The E Street Band i Melbourne, Australia. Og det var ikke hvem som helst som gjestet scenen sammen med rockelegenden denne kvelden. Pearl Jam-vokalist Eddie Vedder hjalp nemlig 'The Boss' og Rage Against The Machine-gitarist Tom Morello på en coverversjon av AC/DCs Highway To Hell, samt sjefens egen Darkness On The Edge Of Town.

De britiske punklegendene The Exploited turnerer for tiden med Hatebreed, men etter at bandets vokalist Wattie Buchan fikk hjerteinfarkt under en konsert i Portugal i forrige uke er alle de planlagte datoene avlyst. På bandet nettside opplyses det om at den uheldige vokalisten blir liggende på sykehus i minst en uke, og trenger tid for å komme seg tilbake på scenen igjen.

ANNONCE