Nyhet

Se trailer til ny Backstreet Boys-dokumentar

Hvorfor tok det slutt?

Tusenvis av skrikende jenter med armene i været som sang med på I Want It That Way på slutten av nittitallet kan snart få svaret på hvorfor det så brått tok slutt. Nå er traileren til dokumentarfilmen om Backstreet Boys klar.

Rundt årtusenskiftet, det vil si fra 1999 til 2002, hadde vi et av verdens største boyband noensinne. Dokumentaren Show 'Em What You're Made Of vil nå gi verden svaret på hvorfor det plutselig var over. Dokumentaren spinner rundt de siste to år av bandets liv, med innspillinger og turnéplaner for der siste album In A World Like This fra 2013.

Hvordan er livet som boyband? Føler man seg ensom når man omgås de samme menneskene hver dag, til tross for tusenvis av fans? Det er noen av spørsmålene som blir stilt i traileren under. Medlemmene i Backstreet Boys har kjent hverandre i 20 år.


Backstreet Boys hadde 13 topp 40 hits på Billboard Hot 100-lista og solgte over 130 millioner album verden over. Bandet ble oppløst i 2002, før de kom tilbake med en mer rocka sound i 2005. Med suksessen til One Direction skulle man kanskje tro at boyband er godt på vei tilbake?

Se traileren til Show 'Em What You're Made Of her:


Dokumentaren "Show 'Em What You're Made Of" offentliggøres den 26. februar næste år på verdensplan. Du kan se traileren til dokumentaren nedenfor:

ANNONCE