Nyhet

Phil Rudd: - Jeg vil ha tilbake jobben min i AC/DC

Siktet for mordtrusler og narkotikabesittelse, kjemper han mot et svekket omdømme.

AC/DC sin tidligere trommeslager, Phil Rudd, som er siktet for mordtrusler og for besittelse av metamfetamin og cannabis, vil ha jobben og omdømmet sitt tilbake. Det uttaler 60 år gamle Rudd til TV-kanalen One News i New Zealand: 

– Jeg skal tilbake og jobbe med AC/DC, og jeg bryr meg ikke om hva folk tenker. Jeg vil ha jobben tilbake, og jeg vil ha ryktet mitt tilbake.

Mordtruslene ble levert via en telefonsamtale med en forretningsforbindelse i september. Ettet samtalen ble Rudds hjem ransaket, og de ulovlige stoffene ble funnet. 


Rudd hevder selv at han er uskyldig.

AC/DC er aktuelle med albumet Rock Or Bust. Vår anmelder skrev at platen ikke fremstår som stort annet enn en unnskyldning for å legge ut på nok en storslått turné neste år.

Hvem som spiller trommer under turneen er fortsatt uvisst. Vokalist Brian Johnson uttalte nylig i et intervju med Howard Stern at han ikke regnet med at Phil Rudd ville være klar for de kommende spillejobbene:


– Jeg tror ikke at vi trenger å sparke han. Situasjonen klarer seg selv. Han har puttet seg selv i knipen han nå er i. Det er ikke noe vi kan gjøre med det. Vi snakker om kriminelle anklager her. Vi snakker om dommere. Vi skal på turné – ingenting kan stoppe oss.

AC/DC gjester Valle Hovin i Oslo 27. juli 2015. Sist gang bandet gjestet Norge var i 2010, da de gjestet samme arena.

Her kan du se musikkvideoen til Play Ball fra plata Rock Or Bust:


ANNONCE