Nyhet

Her er årets saftigste musikk-beefs

Vi tar et gjensyn med de drøyeste kranglene.

Her har vi samlet de saftigste kranglene fra inn- og utland:

Den usjenerte: Lorde vs. Diplo

Man burde ikke tulle med Taylor Swift - i hvert fall ikke når bestevenninna hennes er Lorde. Da Diplo skrev via Twitter at det var på tide med en innsamlingskampanje for å skaffe Swift en rumpe, tok Lorde igjen så det smalt. Hun la nemlig ut følgende svar: "Diplo, kanskje vi burde gjøre noe med den lille penisen din mens vi først er i gang, hm?"


Den norske: Valkyrien Allstars vs. fansen

Da en fan ikke var fornøyd med setlisten til Valkyrien Allstars, meddelte han sin skuffelse via bandets Facebook-side: "Takk for konserten i Vadsø i går. Flere med meg står igjen med ett spørsmål. Hvorfor spilte dere ikke "Å gjev du batt meg"? Det hadde vi forventet at dere spilte, ja i hvertfall som ekstranummer da vi klappet dere ut igjen. Jeg har sett min siste konsert med Dere. Takk for meg :) PS: Introen var tidenes lengste og kjedeligste. Ett langt gjesp. Få en produsent til å se på settlista å sett opp ett fyrverkeri neste gang."

Bandet var lite begeistret for innlegget og responderte: "Takk for at du kom på konsert i Vadsø lørdag. Flere enn oss sitter igjen med spørsmålet, hvorfor kom du egentlig? Spilte å gjev du batt meg i Vardø. Det var siste gang, skal aldri spille den igjen. Takk for oss. Og ja, introen på første låta var lang. Du burde skjønt hvor det bar og gått hjem allerede da." Da flere fans viste sin misnøye med Valkyrien Allstars sitt svar, avsluttet bandet diskusjonen med: "Han er en kuk, vi er en kuk. Ferdig."


Den selvhøytidelige: Jack White vs. The Black Keys

Jack White er ikke kjent for å holde tilbake på de krasse kommentarene. I et intervju med Rolling Stone sa han: "Jeg hører TV-reklamer hvor musikken stjeler lydbildet mitt, i den grad at jeg tror det er meg. Halvparten av gangene, så er det The Black Keys."

Den kjedelige: Snoop Dogg vs. Iggy Azalea


Gode gamle Snoop Dogg er kjent for sine ofte smådrøye spøker via sosiale medier, men da han la ut et bilde av en afroamerikansk albino på Instagram med teksten "Iggy Azalea uten sminke", gikk han ifølge mange over streken. Azaleas svar var: "Alle de gangene jeg har pratet med deg, så har du vært støttende, og jeg er skuffet over at du oppfører deg helt annerledes på Instagram."

Bitch-fighten: Orlando Bloom vs. Justin Bieber

Atmosfæren var koselig ved restauranten på Ibiza før Orlando Bloom plutselig angrep Justin Bieber. Angrepet fortsatte helt til Leonardo DiCaprio og Naomi Campbell grep inn. Senere tok Bieber igjen via Instagram. Her lastet han opp et bilde av Blooms kjæreste, Miranda Kerr, i bikini.


Den kontroversielle: Azealia Banks vs. Universal Music

I år ga Azealia Banks ut det etterlengtede debutalbumet, Broke With Expensive Taste. Kjent for å ytre sine kontroversielle meninger på Twitter, skrev hun følgende om plateselskapet sitt: "Jeg er lei av å måtte konsultere en samling av hvite menn om mitt svart-jente-uttrykk. De vet ikke engang hva de hører på […]. Jeg tigger bokstavelig talt om å bli droppet fra Universal."

Den evige anarkisten: Morrissey vs. Capitol og Harvest 


Dersom Morrissey ikke er tilfreds, får snart hele verden vite om det. Morrissey la ut en rekke mindre koselige meldinger på nettet rettet mot plateselskapet Capitol og underselskapet Harvest Records. Han beskyldte de for blant annet dårlig markedsføring av sitt nyeste album, World Peace Is None Of Your Business. Dette resulterte i at de droppet han. 

ANNONCE