Nyhet

Flere utsettelser for Morrissey

Den kontroversielle sangeren mister to konserter denne helgen.

Den tidligere The Smiths-frontmannen Morrissey (bildet) har ikke hatt sitt største år i 2014. Ikke nok med de merkelige beskyldningene fra en tidligere livvakt og den evigvarende kranglingen med plateselskapet Harvest, i oktober kunne han også bekrefte at han er rammet av kreft. Men til tross for alt dette er sangeren for tiden ute på en lengre turné i Europa, en turné hvor han pent har hoppet bukk over Norge mens både Danmark og Sverige har fått opptil flere besøk.

Denne turnéen har dog heller ikke gått knirkefritt. Mange har reagert på de voldsomme videoene fra slakteriene som har blitt vist på storskjerm under fremføringen av The Smiths-klassikeren Meat Is Murder, og da Morrissey besøkte Polen for drøye to uker siden endte det med at han stormet av scenen etter en knapp halvtime.

Denne helgen har han også måtte avlyse to konserter. Gårsdagens konsert i Athen ble ifølge nettstedet The Times Of Change utsatt på ubestemt tid etter at Morrissey ikke rakk flyet fra London. I tillegg er morgendagens konsert i Istanbul blitt utsatt grunnet "logistiske problemer".

Hør The Bullfighter Dies fra årets album World Peace Is None Of Your Business her:

ANNONCE