Nyhet

André 3000: - Følte at jeg solgte ut

Rapperen trivdes ikke noe særlig på scenen under sommerens gjenforeningsturné med Outkast.

Det var mange som ble glade da hiphop-legendene i Outkast kom sammen igjen for en rekke festivalopptredener denne sommeren. Både Roskilde Festival og Øya sto på turnélisten, og duoen fikk særdeles gode kritikker for sin opptreden i Oslo selv om vi i GAFFA var litt lunkne til åpningskonserten under Roskilde.

Litt lunken til hele opplegget var nok også den ene halvdelen av duoen, André 3000 (bildet). Da den eksentriske rapperen nylig ble intervjuet av artisten Nicolas Jaar for The FADER, snakket han åpenhjertig rundt sine følelser for den mye omtalte gjenforeningsturnéen. Han fortalte blant annet at han "ikke ville gjøre det" og at han følte at han "solgte ut".

— Vi hadde ikke gjort konserter på ti år. Det var gamle låter. Hvordan skal jeg presentere disse låtene? Jeg har ikke noe nytt å si, forteller André 3000.


I intervjuet kommer det frem at den spesielle scenebekledningen hans, med diverse merksnodige slagord trykket på (under konserten i Oslo sto det f.eks "Loners Get Lonely Too"), ble hans store motivasjon for å gå ut på scenen - i langt større grad enn musikken. 47 av disse jumpsuitsene er for tiden utstilt i Miami under tittelen 'I Feel Ya: SCAD + Andre 3000 Benjamin'.

Se Outkast spille på den tyske festivalen Openair Frauenfield i sommer her:


ANNONCE