Nyhet

Raiderønske: Te og ullsokker

Sigrid Raabe lever et heftig liv på veien.

Hun er listet på P3, og spiller på Jugendfest i kveld, men sykkelentusiasten Sigrid Raabe er ikke veldig rock 'n' roll...

Hvordan er stemningen på øvingslokalet?

– Som regel veldig god, med mindre vi ikke har fått nok kaffe og søvn. Jeg er veldig heldig som spiller med 5 ekstremt talentfulle og snille gutter som synes det er ok at jeg er sjefen. 


Hva kan vi forvente av konsertene dine for tiden?

– Snikdansing og prating. Og kul musikk da.

Hva står på raideren din?


– Jeg har vel litt mindreverdighetskompleks når det kommer til raider (har til dags dato ikke krevd noe annet enn teknisk utstyr), men ønskeraideren min består av Pukka Relax-te og ullsokker (helst fra Devold). Rock star life. 

Har du noen rutiner før konsert?

– Vil helst ha en kopp te om det er mulig, utenom det har jeg ikke noe særlig rituale. Hadde en alvorsprat med kordama/bestevenninnen min i går, og vi har bestemt oss for å begynne med oppvarming av stemmen før vi går på scena. Tok litt tid før vi fant ut at det var en lur idé. 


Hva hører du på når du er på veien?

– Jeg er en sykkel-entusiast, så all musikk jeg hører på bør helst være syklbar. I det siste har jeg hørt mye på Poolside-remixen av Harvest Moon (Neil Young) og Amy Winehouse. Ellers hører jeg mye på Two Door Cinema Club og Kings Of Convenience. 


ANNONCE