Nyhet

Hipsterfavoritt til Parkteatret

Albumet 'What Is This Heart' har blitt kalt et 'moderne mesterstykke'. I november kan det oppleves i levende live også i Oslo.

Med årets album, What Is This Heart, har Tom Krell med How To Dress Well befestet sin posisjon som et av de mest spennende navnene i alternativ R&B for øyeblikket. Den innflytelsesrike musikkbloggen Pitchfork mente albumet var 'et moderne mesterstykke', mens vi kalte det en 'sofistikert, sensuelt utleverende og strøken' utgivelse.

— Det hinter om et indie-estetisk alvor, som forsterkes etter hvert som fragmentert elektronika tar over. Lydene brytes intelligent opp både i og mellom låtene. Brudstykkene understøtter sårheten og skjønnheten i den likevel helhetlige, og selvsagt også sexy, fortellingen om en mann som lar deg se rett inn i sitt plagede hjerte, skrev vår anmelder.

Les resten av anmeldelsen her.

Nå er det klart at den amerikanske artisten legger turen inn om Oslo og Parkteatret 11. november. Dette blir den første konserten med How To Dress Well i hovedstaden siden en sagnomsust kveld på Blå i 2012. Vi var selvsagt på plass i det trange lokalet, og kunne ikke gjøre annet enn å gi konserten fem stjerner den gang.

— Maken til emosjonell uttømming foran mikrofonen ser man ikke ofte. Ansiktet forvrengt i konsentrasjon og melankoli, begge hender klamrende i hver sin mikrofon, sang Krell til oss med en stemme så fylt av sjel og sorg at det ble fullstendig overveldende, rapporte vår anmelder den gang.

ANNONCE