Nyhet

How To Dress Well til Blå

Prosjektet til Tom Krell besøker Oslo tirsdag 23. oktober.

Bandet How To Dress Wells er sentrert rundt frontmann og filosofistudent Tom Krell, som med sin falsettstemme har skapt grunnlaget for ett av de mest utradisjonelle R&B-konstellasjonen i de siste årene. Deres debutalbum, «Love Remains», ble utgitt i 2010, og høstet til dels svært gode kritikker, blant annet fra musikknettstedet Pitchfork, som ga albumet 8,7 av 10 mulige poeng.

Bandet spilte også på fjorårets Roskilde-festival, men til høsten legger de ut på Europa-turné, noe som blant annet tar dem til Aarhus, København, Malmö, Stockholm og, altså, Oslo og Blå.

Bandets kommende album har fått tittelen «Total Loss», og er på gaten den 17. september. Allerede nå kan man sjekke ut låten «Ocean Floor for Everything», som er første singel ut fra skiva. Låten inngår som del av de elleve essensielle i GAFFAs septembernummer:

– Det er ingen overraskelse at man blir lettrørt av How To Dress Wells låter, men denne er like fullt en av denne sensommerens desidert flotteste låter. Denne virker like bra før solen står opp, mens solen er oppe og når solen har gått ned.

ANNONCE