Nyhet

The Libertines planlegger nytt materiale

Om litt over to måneder gjenforenes det britiske bandet på Hyde Park. Publikum der får muligens høre noen nye låter, skal vi tro Carl Barât.

I forrige uke begynte ryktene å svirre om en mulig The Libertines-gjenforening, på bakgrunn av både hinting og forsnakkelser fra bandmedlemmene. Fredag morgen ble det bekreftet at bandet spiller sin første konsert på fire år på Hyde Park i London 5. juli, som en del av festivalen British Summer Time.

Også The Pogues, Spiritualized, Maximo Park, The Enemy, samt en rekke andre band skal opptre under festivalen.

Nå kan det være nok en gladnyhet på vei til fans av gruppen. Carl Barât hevder nemlig overfor The Independent at det kan bli mulig for bandet å kjøre i gang noen nye låter denne julikvelden. Om sitt forhold til bandkompis Pete Doherty sa han følgende:


Pete er som en bror for meg, vi avslutter hverandres setninger. Vi skal treffes neste uke og pakke frem gitarene våre, og forhåpentligvis kommer vi opp med noen nye låter til Hyde Park.

Sist The Libertines gjenforente seg var i 2010 da de spilte konserter på Reading & Leeds Festival, i tillegg til å gjøre et intimt oppvarmingsshow på The Forum i London for venner og familie samt noen overlykkelige fans.

Se bandet fremføre godlåten Don't Look Back Into The Sun foran et ekstatisk publikum på Reading i 2010 her:

Billettsalget til British Summer Time starter 2. mai, og forhåndssalget er i gang allerede i dag.

ANNONCE