Nyhet

The Libertines fyrer opp under ryktene om gjenforening

Pete Doherty skal ha sagt ja til en konsert i Hyde Park, men den mulige gjenforeningen er ennå ikke offisielt bekreftet.

Ryktene om en ny gjenforening for The Libertines har skapt store overskrifter på de britiske øyer det siste døgnet. I følge Gigwise skal Pete Doherty (bildet) ha avslørt, i et intervju med den israelske avisen Ynet, at han hadde takket ja til et tilbud om å gjenforene bandet i Hyde Park, London, allerede i juli.

Bandets offisielle Facebook-side fulgte opp med å legge ut et bilde av den ikoniske London-parken, som de siste årene har vært vertskap for store konserter med Blur og The Rolling Stones.

— Jeg vet ikke om dette er noe jeg burde fortalt deg, men vi fikk spørsmål om å gjenforene The Libertines for en konsert i Hyde Park i juli. Jeg fikk telefonoppringingen i går, og jeg sa ja, skal bandets mest kjente medlem, Doherty, ha uttalt overfor den israelske avisen.

Han skal videre ha fortalt at dette var et tilbud han ikke kunne si nei til, grunnet sin økonomiske situasjon. Likevel er det ennå ikke klart hva bandets øvrige medlemmer skal ha svart på tilbudet.

Carl Barât skal gjøre sin første konsert med sitt nye band The Jackals i midten av neste måned, og skal også ha gjort klart et nytt album som skal slippes i løpet av året.

Sist The Libertines gjenforente seg var i 2010 da de spilte konserter på Reading & Leeds Festival, i tillegg til å gjøre et intimt oppvarmingsshow på The Forum i London for venner og familie samt noen overlykkelige fans.

Se bandet fremføre godlåten Don't Look Back Into The Sun foran et ekstatisk publikum på Reading i 2010 her:

ANNONCE