Nyhet

Slayer teaser 2015-album

De norgesaktuelle metallegendene har sluppet første låt etter gitarist Jeff Hannemans død. Hør 'Implode' her.

Fremtiden så uviss ut for Slayer da gitarist og grunnleggende medlem Jeff Hanneman døde brått i fjor, 49 år gammel, av det som skulle vise seg å være skrumplever. 

Den uvissheten jevnes nå til jorden - siden Slayer har sluppet en ny låt, Implode, som ikke kun er den første utgitte musikken fra bandet etter Hannemans død, men også første ansats til et kommende album i 2015.

Hør Implode i bunnen av saken.

Låta er spilt inn i Los Angeles og forventes å finne plass på det kommende albumet, som blir utgitt på bandets eget plateselskap i samarbeid med Nuclear Blast, og dermed også markerer enden på deres lange samarbeid med Rick Rubins American Recordings. Det skriver engelske NME.

— Rick har spilt en stor rolle for vår karriere og vi har laget noen svært store album med han, men i dag er en ny dag, plateselskapene spiller ikke lenger den rollen de engang gjorde og vi liker virkelig godt idéen om å gå alene, kommunisere direkte med fansen og Nuclear Blast er helt ville etter å prøve denne utfordringen med oss, har vokalist Tom Araya uttalt på vegne av bandet.

Slayer skal til sommeren headline Tons of Rock, den nye rockefestivalen i Halden som arrangeres 20. og 21. juni – og det blir også mulighet til å få med seg metallegendene når de inntar Valle Hovin 1. juni, i storfint selskap med Metallica, Gojira og Mastodon. I fjor gjestet de hovedstadens Øyafestival; hvor bandet leverte, men publikum fikk stryk av vår anmelder - les anmeldelsen her.

Implode starter sløvt og ulmende ondt, før den karakteristiske Slayer-intensiteten tar over og skylder tempoet opp i punk-stratosfæren. Du kan høre den her, samt laste den ned gratis via bandets hjemmeside.

ANNONCE