Nyhet

Se klassiske albumcovere som ansiktsmaling

Natalie Sharp gjenskaper covere av Talking Head, Kraftwerk og Joy Division i forbindelse med Record Store Day.

Lørdag var det dags for Record Store Day, en årlig feiring av de uavhengige platebutikkene verden over. En rekke vinylgodsaker var i den anledning også tilgjengelig i norske platebutikker, men den britiske ansiktsmaleren Natlie Sharp, også kjent som The Lone Taxidermist, har tatt kjærligheten til vinyl til et helt nytt nivå.

Hun har nemlig gjenskapt noen av sine favorittcovere av Grizzly Bear, Kraftwerk, Talking Heads, Joy Division og Primal Scream i forbindelse med Record Store Day - som ansiktsmaling.

— Jeg bestemte meg for å male ansiktet i anledning Record Store Day. Etter å ha klagd over at jeg aldri får fri i påsken siden jeg alltid driver med ansiktsmaling, foreslo en kompis at jeg skulle male vinylcovere i år, sier hun om prosjektet i følge The Quietus.


Videre kunne Sharp fortelle at hvert albumcover tok mellom tre og seks timer å male, og at hun ikke bruker stensiler. Alt er gjort på frihånd.

Se mer av Natalie Sharps arbeid på hennes offisielle nettside.

En rekke artister hadde i år spesialutgivelser ute på Record Store Day. David Bowie gjenutga syvtommerne Rock'n'Roll Suicide og 1984 på picturedisc, mens Pixies' første album på 23 år, Indie Cindy, kunne plukkes opp en drøy uke før lansering.


I tillegg hadde både Damon Albarn, Jake Bugg, Charles Bradley, Green Day, Haim og mange mange flere svært så limiterte vinylutgivelser på plass på den store dagen.

Sjekk ut alle spesialutgivelsene her.

ANNONCE