Nyhet

Paul McCartney vender tilbake til ikonisk arena

Spiller den siste konserten i Candlestick Park, samme sted hvor The Beatles også spilte sin aller siste ordinære konsert i 1966.

Paul McCartney (bildet) er for tiden ute og promoterer fjorårets utgivelse, New. Her i GAFFA fikk albumet hele fem stjerner, og vi mente blant annet at New var en vellykket renovasjon for den evigunge 71-åringen.

Nå har han også annonsert to nye konsertdatoer i USA, hvor den ene skal gå ned på en arena som betyr mye i The Beatles' historie.

Candlestick Park i San Francisco, hvor McCartney spiller 14. august, er nemlig samme stadion hvor The Beatles gjorde sin aller siste ordinære konsert i august 1966. Anlegget skal snart legges ned, og konserten med McCartney blir dermed også den aller siste som skal arrangeres på det ikoniske stadionanlegget, melder NME.

Sir Paul McCartney er en stor artist, og jeg er veldig takknemlig for at han kommer tilbake til Candlestick for å gi det ikoniske landemerket et verdig farvel, sier ordføreren i byen Ed Lee til avisen The San Francisco Chronicle.

The Beatles hadde på forhånd ikke annonsert at konserten i San Francisco i 1966 ville bli deres siste.

ANNONCE