Nyhet

Øyafestivalen fyller på

Tre nye navn bekreftet til festivalen i dag.

Øyafestivalen har allerede fått på plass store deler av programmet til sommerens festival, som for første gang går av stabelen i Tøyenparken.

Blant årets artister finner vi Queens Of The Stone Age, Outkast, Neutral Milk Hotel, Janelle Monáe, The National, Slowdive, HighasaKite, Darkside, Todd Terje, Bryan Ferry, Farao, Store P og Röyksopp & Robyn.

I dag kunne festivalen slippe tre nye navn i form av det norske hiphop-håpet Kaveh (bildet), samt de amerikanske bandprosjektene St Lucia og Districts.


Kaveh har fått mye oppmerksomhet for singelen Snufs, som han gjorde i samarbeid med Onkl P, og han ble også Spellemannsnominert for minialbumet Hjertet Kommer Først. Utgivelsen fikk fire stjerner her i GAFFA, og det unge håpet fikk følgende ord med på veien videre:

"Som tekstforfatter skal tenåringen fortsatt kunne utvikle seg litt, men formidlingen er det ikke noe å si på. Den kommer fra hjertet."

Les resten av anmeldelsen her.


Hans første fullengder kommer i løpet av året, og det blir mest sannsynlig en forsmak på dette materialet Øya-publikummet kan vente seg i august.

Øyafestivalen går ned i dagene 5. - 9. august, og selv om billettsalget er i rute er det fortsatt noe dagspass igjen til årets festivalhøydepunkt i hovedstaden. Du kan, inntil videre, sikre deg ett via GAFFA Live, samt lese mer om Øyafestivalen i GAFFAs Festivalguide.

Se musikkvideoen til Kavehs Medisin her:

ANNONCE