Nyhet

One Direction splitter

Harry Styles har fått nok av pop og danner dermed rockebandet Another Direction.

Fans over hele kloden er i sjokk etter at verdens mest populære boyband i dag tidlig bekreftet at de splitter opp. Det første tegnet på krise i bandet kom i helgen da de ikke dukket opp til Nickelodeons Kids' Choice Awards, hvor bandet vant både 'Favorite Music Group' og 'Favorite Song' med Story of My Life.

Oppbruddet skal skyldes interne konflikter blant de fem medlemmene om gruppens musikalske retning. Angivelig er Niall Horan, Zayn Malik og Liam Payne tilfreds med den poppede stilen som bandet er blitt så populære av, mens Harry Styles heller vil ha mer elgitar og rock inn i gruppas lydbilde.

Styles har nå tatt konsekvensen og forlatt One Direction og sammen med Louis William Tomilson har han dannet duoen Another Direction. Det hersker neppe stor overraskelse over at Styles ønsker å utforske sin mer rocka side - forrige måned kunne man på hans Instagram-konto se han arbeide alene i studio med det amerikanske punkbandet Good Charlotte.


Boybandet sitter riktignok fast i kontraktene for årets verdensomspennende turné og det er allerede nå blitt besluttet at både One Direction og Another Direction spiller de planlagte konsertene – de reiser dog separat på turnéen, i hver sin buss. Det betyr at konsertene fremover vil foregå som to separate konserter – én med de resterende medlemmene av One Direction og én med Another Direction.

På nåværende tidspunkt spekuleres det i hvem som skal åpne for hvem. Fansen kan i det minste glede seg over at de tross alt får sjansen til å se alle fem medlemmer på scenen før eller siden under turnéen. 

Oppdatering:


En tidligere versjon av denne saken antydet at Harry Styles hadde sett seg lei av One Direction sitt pop-image og heller ville satse på rock. Om det var Styles som ble referert til av Taylor Swift med teksten "you will hide away and find your peace of mind / with some indie record that's much cooler than mine" er litt usikkert, men vi velger å tro at Harry heller hadde gått i indie-retningen enn mot Good Charlotte. Dvs, aprilsnarr!

ANNONCE