Nyhet

Mapei til Øyafestivalen

Med Spank Rock, Timbuktu og Ghostface Killah som en del av sin fanskare er det unge talentet klar for å innta Tøyenparken i august.

Mapei er født på Rhode Island, men oppvokst i Stockholm og er nå tilbake etter en lengre pause fra musikken og gjennombruddet med hitten Video Vixens i 2007.

Låta Don't Wait ble sluppet i høst, som den første smakebiten fra hennes andre album, som er ventet i begynnelsen av juli. Hør den i bunnen av saken.

Artisten fikk mye oppmerksomhet for sin 2009-debut The Cocoa Butt er Diaries, og låter som Poetic Justice og Roxanne Shante's Smile. Samme år bidro hun også på Major Lazers album Guns Don't Kill People... Lazers Do.


Både Spank Rock og Ghostface Killah har sagt de er fans av det unge talentet, det samme gjelder Timbuktu. Lørdag 9. august står hun på scenen under årets Øyafestival i Tøyenparken.

Ukespassene er for lengst solgt ut og også dagspassene er i ferd med å bli revet vekk til Øyafestivalen, som i år byr på artister som Queens Of The Stone Age, Outkast, Neutral Milk Hotel, Janelle Monáe, The National, Slowdive, HighasaKite, Darkside, Todd Terje, Bryan Ferry, Farao, Store P og Röyksopp & Robyn. For full oversikt - sjekk ut GAFFAs Festivalguide.

Festivalpass kan kjøpes via GAFFA Live.

ANNONCE