Nyhet

Jonas Alaska og Spidergawd til Eurosonic

To nye norske navn er klare for den nederlandske bransjefestivalen.

Den store europeiske showcasefestivalen Eurosonic går av stabelen i den nederlandske byen Groningen i januar, og etter forrige ukes storslipp var både Kid Astray, Carnival Kids, Pandreas, Sea Change og Carmen Villain klare for å vise seg frem for musikkbransjen internasjonalt i tillegg til allerede annonserte Aurora Aksnes og Kate Havnevik.

I dag er to nye norske navn tilføyet det allerede imponerende programmet. Det dreier seg om Jonas Alaska (bildet) og den trønderske supergruppen Spidergawd, som består av medlemmer fra Motorpsycho, Hopalong Knut og Moving Oohs.

Alaska og Spidergawd er del av et større slipp som inkluderer 48 nye artister og band fra 15 europeiske nasjoner.

Blant de internasjonale artistene som er bekreftet til festivalen så langt finner vi svenske Seinabo Sey og Mapei, belgiske Oscar & The Wolf, irske The Riptide Movement og danske Go Go Berlin.

I forbindelse med neste års festival arrangeres også prisutdelingen European Border Breakers Awards i regi av EU. Tidligere i høst ble det klart at Todd Terje hadde vunnet en av de gjeve prisene for artister som har slått igjennom på tvers av grensene i Europa.

Sjekk ut hele programmet til festivalen her.

ANNONCE