Nyhet

Hør ny låt fra Lana Del Rey

Ny innsmigrende låt fra den norgesaktuelle stjernesangerinnen.

Ryktene har sagt at Lana Del Rey ville slippe den første singelen fra sitt kommende album, Ultra Violence, innen kort tid. Den skulle egentlig først debutere på det amerikanske radioprogrammet Fearne Cottons, men nå har sangerinnen selv lagt opp en link til låten, som har fått tittelen West Coast, på sin Facebook-profil.

Videoen, i svart-hvitt, minner om Chris Isaaks Wicked Game - dog i en mer påkledd utgave. Det er også noen svake hiphop-tendenser over verset i West Coast, det samme gjelder for broen, som kan minne om den klassisk vestkystlyden fra slutten av 90-tallet. Refrenget byr heldigvis på klassiske Lana Del Rey-dyder med det samme film noir-inspirerte lydbildet, som har gitt henne fans verden over. Låten er også en hymne til kjærligheten.

Lana Del Rey (født Elizabeth Grant) gjorde seg svært bemerket med Born To Die, utgitt i 2012. Hennes sarte og melodramatiske stemme, mørke tekstunivers og bruk av popkulturelle referanser har gjort henne til én av de mest opsiktsvekkende musikalske fenomener de siste årene.

I sommer gjester hun også Bergenfest. Konserten i Bergen blir hennes eneste i Norge denne sommeren.

Sjekk ut West Coast her:

ANNONCE