Nyhet

— Hold av 5. juli

En gjenforening for The Libertines er stadig ikke bekreftet, men et nytt utspill fra et av bandmedlemmene kan ha betydd spikeren i kista for rykteflommen.

Ryktene om en ny gjenforening for The Libertines har skapt store overskrifter på de britiske øyer de siste dagene. Nå tyder også mye på at co-frontmann Carl Barât (bildet) nærmest har bekreftet ryktene og i samme slengen avslørt en storslagen konsertdato for gjenforeningen.

I et intervju med Gigslutz under et DJ-set i London på søndag avslørte nemlig Barât at sjansene for at bandet gjenforenes er "av veldig høy sannsynlighet" og tilføyde i tillegg at man burde holde av 5. juli.

Bandets mest kjente medlem, Pete Doherty, avslørte nylig i et intervju med den israelske avisen Ynet at han hadde takket ja til et tilbud om å gjenforene bandet i Hyde Park, London, i nettopp juli. 


Bandets offisielle Facebook-side fulgte opp med å legge ut et bilde av den ikoniske London-parken, som de siste årene har vært vertskap for store konserter med Blur og The Rolling Stones.

— Jeg vet ikke om dette er noe jeg burde fortalt deg, men vi fikk spørsmål om å gjenforene The Libertines for en konsert i Hyde Park i juli. Jeg fikk telefonoppringingen i går, og jeg sa ja, skal Doherty ha uttalt overfor den israelske avisen.

Mer og mer tyder dermed på at ryktene er sanne og at The Libertines i så fall vil komme til å gjennomføre sin første live-opptreden på fire år.


Carl Barât skal forøvrig gjøre sin første konsert med sitt nye band The Jackals i midten av neste måned, og skal også ha gjort klart et nytt album som skal slippes i løpet av året. Mer om det her.

ANNONCE