Nyhet

Disse spiller på årets Camp Indie

Tolv band inntar Øyafestivalens minifestival og gir deg en pangstart på 17. mai-feiringen - til en selvvalgt pris.

Øyafestivalen presenterer minifestivalen Camp Indie og gir deg dermed en strålende mulighet til å varme skikkelig godt opp til årets nasjonaldag. Den 16. mai inntas nemlig Rockefeller i Oslo av tolv av landets mest fremadstormende artister, og det beste av alt - du kan bestemme prisen selv.

Fordelt på tre scener vil det foregå tolv konserter hvor du selv får mulighet til å betale det du har lyst til de bandene du liker best. Bow To Each Other (bildet), Broen, Comet Kid, Fredfades & Ivan Ave, Girl Army, Kari Harneshaug, Daniel Kvammen, Arshad Maimouni, No. 4, Psyence Fiction, Shevils og Tombstones utgjør i år det komplette programmet til minifestivalen som ønsker å fremme ny norsk musikk.

Den norsk/kanadiske elektropop-duoen Bow To Each Other er også blant de bekreftede til å gjeste selve Øyafestivalen, som går ned den 5. – 9. august i Tøyenparken i Oslo. Duoen slapp debutskiva The Urge Drums, produsert av ingen ringere enn Susanne Sundfør, tidligere i år. GAFFAs anmelder omtalte den som 'stilsterk, elektronisk pop-eleganse' og belønnet med full pott i antall stjerner.


Les hele anmeldelsen her.

Også Daniel Kvammen skal gjeste Tøyenparken til sensommeren. Det unge talentet ble av GAFFAs anmelder omtalt som 'potensielt en av Norges nye store visesangere' da han spilte under årets by:Larm-festival.

— Tekstene består av ektefølte hverdagsøyeblikk med en bittersøt ettersmak, som sammen med kassegitaren former historier som får et stappfult Herr Nilsen til å ´holde kjeft´. Man kommer heller ikke unna å nevne Kvammens band, som spiller plettfritt og bidrar til et varierende og fengslende lydbilde, lød det i anmeldelsen.


Det kan fort bli trangt om plassen på Camp Indie og det er derfor lagt ut et begrenset antall billetter som kan forhåndskjøpes via GAFFA Live.

ANNONCE