Nyhet

Bli med på kjøretur med Reptile Youth

Den danske duoen inviterte fansen med på biltur for å forhåndslytte til deres nye album. Se video her.

Den 10. mars ga den danske punk/post/pop-duoen Reptile Youth ut sitt andrealbum Rivers That Run For A Sea That Is Gone - som ble belønnet med fire stjerner fra GAFFA. Vår anmelder mente at det er et mer voksent Reptile Youth som møter oss på albumet, hvor duoen har lagt de rastløse, ungdommelige og energifylte tendensene fra det selvtitulerte debutalbumet bak seg, og denne gang leverer et mer rocket og gjennomført album.

Les hele anmeldelsen her.

Nylig fikk fans og musikkinteresserte den unike muligheten til å bli med duoen på en kjøretur i den nye Mercedes-Benz-A-klasse, hvor de også fikk forhåndslytte til albumet. Vokalist Mads Damsgaard var for anledningen sjåfør.


Fotograf Rasmus Weng Karlsen og musikkvideoinstruktør Jonas Bang var også med på turen. Video fra den svært hyggelige roadtripen ser du nedenfor.

Den danske duoen er ved flere anledninger skrytt opp i skyene for sine energiske liveshow og det ryktes over landegrenser at bandet er verdt å få med seg live. I år er de blant annet bekreftet til den danske festivalen NorthSide, blant navn som Arcade Fire, Queens of the Stone Age, MØ, Rhye, The National og Pixies. Sjekk forøvrig ut alle som spiller på NorthSide i GAFFAs festivalguide.


ANNONCE