Nyhet

Nytt album fra Television på vei?

Det legendariske bandet fra New York skal ha spilt inn det meste allerede for seks år siden.

Television skal spille en håndfull konserter i USA, Australia og på de britiske øyer denne høsten. I november skal bandet blant annet spille den klassiske Marquee Moon utgitt i 1977 i sin helhet på All Tomorrow's Parties i Camber Sands, England, sammen med band som Tortoise og Dinosaur Jr.

Nå kan det også være at gruppen, som startet karrieren på den legendariske New York-klubben CBGB, kan ha et nytt album på vei. I følge Rolling Stone var Tom Verlaine og resten av gjengen i studio tilbake i 2007, og det skal ikke være mye arbeid som gjenstår på disse innspillingene.

— Da jeg skjønte hvem det var som ville i studio var det bare å kansellere alt annet, sier Geoff Sanoff som styrte spakene i Stratosphere Sound-studioet i New York til magasinet.


Gitarist Jimmy Rip, som erstattet Richard Lloyd for noen år siden, sier det er vanskelig å sammenligne det nye låtmaterialet med musikken Television gjorde på Marquee Moon og Adventure på 70-tallet, samt på den overraskende gode selvtitulerte tredjeskiven fra 1992:

Tom Verlaine er ganske bestemt på å gjøre noe nytt hver gang vi går i studio. Det betyr ikke at arbeidet går superraskt, men det er likevel et beundringsverdig mål, sier Rip.

Som et av de første bandene som gjorde konserter på CBGB, vil Television også dukke opp det store lerret denne høsten når filmen om miljøet rundt klubben slippes. Her skal Malin Akerman, kjent fra Watchmen og The Proposal, gestalte rollen som Blondie-vokalist Debbie Harry, mens Harry Potter-skuespiller Rupert Grint får vist en ny side av seg selv som den tøffe Dead Boys-gitaristen Cheetah Chrome.


Sjekk ut traileren til filmen her:

ANNONCE