Nyhet

Mulig filmrolle for Adele

Det rapporteres at den unge stjernen skal gestalte rollen som Dusty Springfield i filmen om den ikoniske sangerinnens liv.

Sangstjernen, som tidligere i år vant en Oscar-statuett for sitt musikalske bidrag til den siste James Bond-filmen Skyfall, skal ha blitt tilbudt rollen som popikonet Dusty Springfield i en ny film om den engelske sangerinnens liv.

Ifølge Daily Star skal den kommende filmen dekke perioden mot slutten av 60-tallet da Springfield gjorde innspillingene til det klassiske albumet Dusty In Memphis, som ble gitt ut i 1969. David Stenn, som tidligere har jobbet med TV-seriene Boardwalk Empire og The L Word, står bak manuskriptet til filmen som trolig kan bli filmet allerede til neste år.

Dusty Springfield ga ut hele fjorten album i perioden 1964 til 1995, og er kanskje mest kjent for sine innspillinger av hitlåter som Son Of A Preacher Man, You Don't Have To Say You Love Me og I Just Don't Know What To Do With Myself. Utover 70-tallet mistet hun noe av sin kommersielle suksess, men etter et samarbeid med Pet Shop Boys på 80-tallet og ny interesse fra et stort publikum, etter at Son Of A Preacher Man ble inkludert som filmmusikk i Quentin Tarantinos Pulp Fiction, var hun igjen tilbake på hitlistene midt på 90-tallet.

Dessverre døde hun altfor tidlig av brystkreft i 1999, i en alder av 59.

Adele har holdt seg utenfor rampelyset den siste tiden, men det har ikke hennes foreløpig siste album 21. Skiven har nemlig vært den mest solgte utgivelsen i verden både i 2011 og 2012.

ANNONCE