Nyhet

Ny animert musikkvideo fra Savages

De britiske post-punkerne slapp i dag en stemningsfull video til den fantastiske låten Marshal Dear.

Savages, det britiske post-punkbandet som har fått mye oppmerksomhet det siste året, slapp tidligere i dag en ny Gergely Wootsch-animert musikkvideo til den overraskende seige og nedpå låten Marshal Dear. Marshal Dear er hentet fra gruppens debutalbum Silence Yourself, som kom ut på forsommeren.

GAFFAs Ingrid Ødegård konkluderte med at Jehnny Beth (bildet) & co hadde gjort seg fortjent til hypen i forkant med Silence Yourself, og ga albumet hele fem stjerner i sin anmeldelse:

Jehnny Beths insisterende og kraftfulle vokal minner om andre sterke kvinnelige rock-auteurer som Siouxsie, Patti Smith, PJ Harvey og Karen O, men har likevel sitt eget særpreg. Den repetitive messingen som går igjen på flere låter, for eksempel Husbands, skaper en effektiv aggressiv intensitet som krever å bli hørt. Det føles som om Savages har hundre ville hester de så vidt klarer å tøyle, og må være perfekt på en scene, mente Ødegård.


Resten av anmeldelsen kan du lese her.

Vi fikk også med oss bandets konsert på Pstereo i Trondheim denne sommeren, samt deres intime opptreden på Pitchforks scene under Berlin Festival i begynnelsen av forrige måned.

Musikkvideoen til Marshal Dear kan du se her:

ANNONCE