Nyhet

Duetter med Jackson og Mercury klare for utgivelse

Tretti år etter legendene spilte inn låter sammen kan vi endelig høre ferdigstilte versjoner.

Queen-trommis Roger Taylor rapporterer at gitarist Brian May er nesten ferdig med sitt arbeid med sitt arbeid med en rekke uutgitte spor fra bandet, deriblant duetter mellom Freddie Mercury og Michael Jackson.

Til Classic Rock Magazine fortalte Taylor at Queen tok saken i egne hender og tilbød å ferdigstille låtene etter en lengre periode der Jackson-familien ikke klarte å bestemme seg for hva de skulle gjøre med dem:

– De har bare ligger og slengt i årevis (...), så vi bare bestemte oss for å gjøre dem ferdig og se. De er ganske gode – en av dem er veldig gode.

Det var da Freddie Mercury bodde i New York en periode at han ble kjent med Michael Jackson, som på den tiden holdt på med forberedelsene til mesterverket Thriller. De to spilte inn flere låter, som desverre aldri kom med på hverken Thriller eller Queens neste skive The Works.

De kom faktisk aldri noe lengre enn demostadiet, og i denne tilstanden har de vært helt fra 1983 til May nå tok tak i dem. Nå som låtene endelig kommer ut et er ingen tvil om det er snakk om en spennende utgivelse – vi snakker tross alt om en tidskapsel fra de døde, og fra to musikalske genier midt inni en av sine mest kreative perioder.

ANNONCE