Nyhet

Disclosures nye video ble for drøy

Plateselskapet trakk tilbake duoens siste musikkvideo i helgen. Finn ut hvorfor her.

I løpt av helgen slapp Disclosure musikkvideoen til låta Help Me Loose My Mind, hvor også albumaktuelle London Grammar gjester. Den var det få som rakk å få med seg siden plateselskapet PMR Records kjapt fikk trukket den tilbake grunnet "glamorisering" av dopbruk. Plateselskapet har selv forklart seg via Tumblr:

— Videoen til Disclosures nye singel Help Me Loose My Mind ble sluppet i dag tidlig, og som duoens tidligere videoer handlet den om mennesker som finner hverandre og har det bra sammen, noe Disclosure ønsker å bli assosiert med og noe vi håper folk har gjort når de har vært på konserter eller lyttet til musikken. Dessverre har vi fått en del kommentarer angående bruk av narkotika i videoen. PMR er i mot glamorisering av dopbruk, og vi har derfor bestemt oss for å trekke tilbake videoen.

Disclosure gjorde sin eneste norske festivalkonsert på Øya i sommer. GAFFAs Silje Strømmen var til stede i Middelalderparken, og konkluderte med at duoen hadde publikum på Sjøsiden i sin hule hånd denne kvelden:


— Fakta er at Disclosure er sykt dyktige til nettopp det de gjør, og når de før siste låt ber om litt 'noise' og oppfordrer til å putte hendene i været har de publikummet i sin hule hånd. De kjente tonene til Latch starter, og publikum danser inn i sommernatten.

Les hele anmeldelsen her.

ANNONCE