Nyhet

David Bowie med mer nytt

Slipper tredisc-utgave av The Next Day neste måned.

Det har vært et bra år for David Bowie. I mars slapp han nesten uten forvarsel triumfen The Next Day til nærmest universell jubel, og siden har mannen egentlig aldri forlatt rampelyset. Den 4. november feier han den store suksessen til tjuefjerdealbumet med å utgi tredisc-spesialutgaven The Next Day Extra.
 
The Next Day lå som nummer 1 i 15 land samtidig i mars, og anmelderne var også mildt sagt fornøyde. Ikke minst GAFFAs egen Robin Sande, som mente albumet var det perfekte comebacket for rockelegenden, og klinte til med intet mindre enn seks stjerner. The Next Day er "proppet av knallsterke låter, bygget som en hybrid av hans glam- og krautrock perioder", jublet han.
 
Er det så lurt å tukle med noe som er perfekt? Foruten en DVD med videoer fra albumet inneholder den nye utgaven fem nye sanger og to remixer, blant dem en av LCD Soundsystems James Murphy. GAFFA venter i spenning på de nye sporene. Hvem vet, kanskje Bowie-fans etter den plutselige utgivelsen av The Next Day, egen museumsutstilling på Victoria and Albert Museum i London og gjestevokalen på Arcade Fires Reflektor fortsatt ikke har kommet til 2013s høydepunkt?
ANNONCE