Nyhet

Rocka øl i norske butikkhyller

Motörhead og Iron Maiden har tydeligvis flere strenger å spiller på.

Motörhead, med den legendariske drukkenbolten Lemmy Kilmister (bildet) i front, har absolutt flere interesser enn å ødelegge sitt konsertpublikums hørsel med høyt volum. Tidligere har bandet lansert sin egen rødvin og vodka, og i sommer fulgte de opp med øltypen 'Motörhead Bastards', som nå endelig er klar for norske butikkhyller.

— Man blir aldri for gammel for rock n' roll og en kald øl, sa den svenske trommisen Mikkey Dee i forbindelse med lanseringen.

Men det er ikke bare Motörhead som hiver seg på alkoholbølgen om dagen. I tillegg til Skambankt, som nylig lanserte sin egen øltype i samarbeid med Kinn Bryggeri, har også tungrocklegendene i Iron Maiden sluppet sin egen ale, 'Iron Maiden Trooper'.

Vokalist/flypilot/ølelsker Bruce Dickinson er tydeligvis storfornøyd med bandets eget ølmerke, som er kommet i stand gjennom et samarbeid med familiebryggeriet Robinsons:

— Jeg har alltid vært en stor tilhenger av tradisjonell engelsk ale, så da vi ble spurt om vi var interesserte i å lage vårt eget øl trodde jeg at jeg hadde sovnet inn og kommet til himmelen.

Motörhead og Saxon spiller for øvrig på Sentrum Scene 12. mars, og billetter til den konserten kan du sikre deg gjennom GAFFA LIVE.

ANNONCE