Nyhet

Morrissey har et arsenal av nytt låtmateriale

... Men han får likevel ikke sikret seg en platekontrakt, sier gitarist og skrivepartner Boz Boorer.

Den britiske låtskriveren og sangeren topper for tiden boklistene i Storbritannia med sine skrevne memoarer, utgitt på Penguin Classics. Nylig dukket han også opp i Göteborg for å signere eksemplarer av boka for heldige fans, som hadde tilbrakt natta i kø.

Men selv om Morrissey gjør suksess på bokfronten er det hele fire år siden han slapp nytt materiale, i form av albumet Years Of Refusal. I et intervju med magasinet God Is In The TV avslører gitarist og fast skrivepartner Boz Boorer at den tidligere The Smiths-sangeren har "et arsenal" av nytt låtmateriale klart, men at han ikke har klart å sikre seg noen ny platekontrakt de siste årene.

Det var Decca/Polydor som sto bak utgivelsen av Years Of Refusal i 2009.

Morrissey slapp konsertfilmen 25:Live på DVD og BluRay i forrige måned. Filmen ble spilt inn på Hollywood High School i Los Angeles tidligere i år, og viser en engasjert sanger i god konsertform der han drar seg igjennom hits som Irish Blood, English Heart, Everyday Is Like Sunday og The Smiths-klassikere som The Boy With A Thorn In His Side og Please, Please, Please, Let Me Get What I Want.

Se traileren her:

ANNONCE