Nyhet

Frank Turner besøker Oslo til vinteren

Fra gigantkonserter i London til intimkonsert på John Dee.

Frank Turner har gjort suksess på de britiske øyer de siste årene, og leverte en finfin seanse under åpningsseremonien under London-OL i fjor. Sangeren og låtskriveren, med en fortid i hardcorebandet Million Dead, spiller også på gigantarenaen O2 i London bare noen dager før han inntar intime John Dee i Oslo 23. februar neste år.

Med England Keep My Bones, fikk han sitt store gjennombrudd i England for to år siden. GAFFAs Finn P. Madsen mente albumet var en fin hyllest til hjemlandet, og tildelte den fire stjerner i sin anmeldelse den gang:

— Kun bevæpnet med gitar og en samling rastløse låter har den britiske låtskriveren Frank Turner turnert det meste av verden i en årrekke. Det har gittt ham en trofast fanskare, som følger ham i tykt og tynt. Noen av hans landsmenn ser da også på ham som en slags punk-poet, som kan legge alt ned med sine velmenende og ramsaltede ordsalver. England Keep My Bones, hvis tittel er hentet fra et Shakespeare-stykke, er en mer semi-akustisk affære som dog hverken mangler den energi eller fandenivoldskhet, som normalt kjennetegner Turner, mente Madsen.


Billetter til konserten kan du sikre deg allerede nå - via GAFFA LIVE.

ANNONCE