Nyhet

Før konserten: Sweden

Armhevninger, pils og Iron Maiden. Er de norske powerpopperne et band for mannemenn?

Sweden (fra Østfold) ga nylig ut albumet Sixes & Sevens som satt som et Zlatan-skudd i krysset. GAFFA spadde frem fem stjerner og mente at albumet 'oser av lidenskap'.

Lidenskapen kan sådan bevitnes i levende live på John Dee 14 november. Der blir det Iron Maiden og svette armhevninger. 

Hvordan er stemningen i øvingslokalet?

Den er god. Vi øver ikke så ofte så når vi treffes er det alltid veldig hyggelig, nå har jo juleølet kommet også så nå er det ekstra god stemning.

Hva kan vi forvente oss av konserten?

Vi gleder oss veldig. Vi har fått spilt endel av de nye låtene litt live nå og det har vært gøy. Dessuten får vi litt besøk på scena denne kvelden av folk som har vært med på skiva. Og et av favorittbanda våre hiawata! Skal spille support så det blir en praktkveld!

Hva står på raidereren deres?

Den er ganske trad. Vi har "mening" og "kart eller veibeskrivelse til nærmeste sted som selger pina coladas". Det er jo noe...

Har dere noen rutiner før konsert?

Njei ikke så mye. Vi må hoppe og sprette litt, ta noen armbøyninger og et par pils. Jeg er hypp på å innføre noen sånne "fyre seg opp''-låter vi kan spille drithøyt før vi går på. Har ikke fått gjort det enda. Må bli noe Iron Maiden.

Hva hører dere på i turnébilen?

Vi hører mye på Johan trommis fortelle om filmer han har sett. Ellers kan det være hva som helst, nye skiver, gamle klassikere, eller Hassan hvis Johan styrer stereoanlegget.

Billetter til konserten på John Dee 14 november kan kjøpes via GAFFA.COM/LIVE.

ANNONCE